HRVATICU ISPROZIVALI KAKO NIJE LEPA, ONA IM SVIMA ZAPUŠILA USTA: Atraktivna doktorka ZAPALILA REGION, pazite samo!
Petra Meštrić, Foto: Printscreen/Instagram/petramestricpm

NEK JOJ JE REKLA!

HRVATICU ISPROZIVALI KAKO NIJE LEPA, ONA IM SVIMA ZAPUŠILA USTA: Atraktivna doktorka ZAPALILA REGION, pazite samo!

Petra Meštrić je analizirala komentar jedne korisnice društvenih mreža o njoj, pa pitala pratitelje što oni misle

Objavljeno:

Popularna doktorka na društvenim mrežama Petra Meštrić, poznata i po učešću u "Braku na prvu", objavila je jedan komentar koji je dobila, pa je odgovorila osobi koja ga je uputila.

Ovako glasi komentar:

"Daj, budimo realni, nisi uopšte lepa. Ne znam ko je tebe proglasio najlepšom doktorkom ili šta već? Toliko ima lepših žena od tebe, ali doslovno, prirodno lepših žena, pa čak i puno starijih pa se ne ističu na društvenim mrežama. Eto, ne znam šta si dobila s time što se ističeš i iskačeš svuda osim što si dosadila i Bogu i narodu. Probaj izaći napolje bez šminke i skupih stvari na sebi, niko te ne bi primetio da postojiš, plus još si i izoperisana, a tako mogu i ja biti puno lepša nego što sam sad, samo što bih ja, za razliku od tebe, poradila na tome da ne izgledam kao mama od Stiflera", poručila je jedna korisnica društvenih mreža Petri.

"Gospođica, neću je imenovati jer ne radim besplatne reklame, očito nije pročitala moj zadnji post jer je ona bas ‘školski primer‘ onoga na što sam vam htela skrenuti pažnju", započela je Petra ispod fotografije komentara.

"Zapravo, ne mislim da je napisala nešto posebno loše, nego je samo nepotrebno. Nije konstruktivno, ne donosi nikakvu dobrobit, rešenje problema… Zamisli, njoj se ne sviđa jedan od 15678 današnjih članaka na nekom portalu. I što ćemo sad?" pitala je Petra, pa analizirala svaku rečenicu posebno.

"1. ‘Budimo realni nisi uopše lepa‘ - nivo komunikacije dečji vrtić. Takve komentare doslovno ni u vrtiću nemaju. Dobro pa postoji neka univerzalna tablica za lepotu pa evo, pravilan nos donosi 3 boda, određeni razmak među očima 4 boda itd., čestitamo osvojili ste 63 boda, sve iznad 50 je lepa žena, pa ste vi prema našem pragu lepa žena. Smešno, zar ne?

3. Spominjanje ‘prirodno‘ lepih žena u 21. veku i deljenje žena na prirodne i neprirodne. Gde povlačimo granicu prirodnosti? Obojena kosa je ‘prirodna‘, a puder obrve? Hmm...

4. Ne ističu se i ne iskaču - sad dolazimo do pravog problema. Što zapravo stoji iza psihe ljudi kojima smeta tuđe ‘iskakanje‘ iz neke ‘linije prosečnosti‘. Smeta li vam jer i sami želite isto a ne znate kako to postići ili vam smeta jer zapravo sami sebi zamerate tu podsvesnu želju?" analizirala je Petra, pa nastavila:

"Ja znam da bi vi svi čitali, zapravo ne znam šta bi čitali, ali zašto recimo ne počnete izražavati svoje želje ili kreirati sadržaj sličan onom koji bi voleli videti. Nemate vremena? A da visiti po portalima imate vremena i pisati komentare, a? Činjenica je da se o nečemu mora pisati. Ako se neće pisati o meni pisaće se o xy drugoj osobi i tako u krug. Zadnji deo komentara ne bih komentarisala, pustiću mašti na volju da ga sami analizirate", zaključila je, pa pozvala pratitelje da pišu svoje mišljenje.

"Vazda su gori za boljima lajali! Neće ti sigurno ovakve komentare pisati zrela i iole izgrađena osoba nego uvek one iskompleksirane nezadovoljne sobom i svojim životom, valjda im ovako lakše", napisala je jedna pratiteljka.

"Mlada si, uspešna, pametna žena koja ne ćuti i ne trpi ovakav idiotizam i ljubomoru. Bravo, Petra", poručila je druga.

Bonus video:

00:46

Milica Mandić u PODKASTU Biti žena

(Espreso/Jutarnji/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.